Fotbalisté přejí svým příznivcům šťastné Vánoce a vydařený Silvestr
Klub

Fotbalisté přejí svým příznivcům šťastné Vánoce a vydařený Silvestr

Redakce

Pondělím 16. prosince začala oficiálně dovolená fotbalistům FK Mladá Boleslav, kteří si závěr letošní podzimní sezóny zpestřili sportovními aktivitami na ledě a palubovce hraním hokeje a florbalu.

Hráči prvoligového a juniorského kádru prokázali, že kromě fotbalu zvládají i jiné kolektivní sporty, především ty, u nichž se používají hokejky. Po závěrečném mistráku fotbalové Gambrinus ligy si v následujících prosincových dnech čtyřikrát zahráli hokej na ledě mladoboleslavské Ško-energo arény a jednou florbal ve sportovní hale areálu Městského stadionu. Korektní boje zvládli všichni bez újmy na zdraví, což každý z aktérů a především trenéři považovali za největší úspěch tradiční předvánoční sportovní aktivity.

Počínaje pondělím 16. prosince 2013 si fotbalisté i trenéři užívají vánoční dovolené, po které se v pátek 3. ledna 2014 sejdou k přípravě na jarní odvetné boje Gambrinus ligy.

„Všem našim věrným fanouškům přejeme, aby si ve zdraví a rodinné pohodě užili co nejšťastnější Vánoce, vydařeně se rozveselili na Silvestra a s radostí a spokojeností vstoupili do nového roku 2014, kde se s nimi těšíme nashledanou v naší společné fotbalové aréně mladoboleslavského městského stadionu," vzkazují hráči FK Mladá Boleslav svým příznivcům.

Fanshop banner