Fotbalový prezident Dufek: Děkuji každému, kdo je s námi
Klub

Fotbalový prezident Dufek: Děkuji každému, kdo je s námi

Redakce

Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek je spokojený, že si klub udržel postavení v elitní fotbalové společnosti České republiky i v období, kdy ho sužoval příval hráčských zranění.

Když se ohlížel za rokem 2013, řekl: „Ze sportovního hlediska ho považuji za úspěšný, přestože by mnozí rádi viděli FK Mladá Boleslav výš, než na osmém místě v Gambrinus lize na konci ročníku 2012/13. Mezi nesporně velké úspěchy totiž počítám účast mužstva ve finále českého poháru, kde jsme neuspěli v penaltové loterii, a samozřejmě zisk titulu mistra České republiky v kategorii starších dorostenců. Tím se projevila dlouhodobá systematická práce na úseku mládeže a naplnil se jeden z mých snů, se kterými jsem před lety do mladoboleslavského klubu vstupoval. Ke zdařilým počinům patří i pokračující rozvoj místní sportovní akademie.
Na začátku každého nového roku si přejeme zdraví a mnohdy tak činíme jenom ze společenského zvyku a prosté lidské slušnosti. V uplynulém roce jsme se však přesvědčili, jak je zdraví v profesionálním sportu důležité. Do kalamitních rozměrů zmnožená zranění jsou nejen limitujícím faktorem úspěchu, ale také zátěží pro ekonomiku klubu sháněním náhrad za zdravotně neschopné hráče."

Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek je známý tím, že si nesmírně váží každého, kdo podporuje mladoboleslavský fotbal. Těm všem patří následující slova:
„S blížícím se závěrem roku 2013 děkuji za spolupráci všem našim partnerům a především společnosti Škoda Auto, městu Mladá Boleslav, odborům Kovo MB v místní automobilce a společnosti Ško-energo.
Všem, kdo fandí FK Mladá Boleslav a samozřejmě všem, kteří pro náš fotbal pracují a dýchají v rozličných klubových pozicích, upřímně přeji, ať si co nejlépe užijí Vánoc se svými drahými i milými a ať vstoupí do nového roku 2014 ve zdraví a činorodé náladě."

Fanshop banner