Fotbalisté darovali čtyřicet tisíc korun malým dětem
Klub

Fotbalisté darovali čtyřicet tisíc korun malým dětem

Redakce

V úterním večeru 3. prosince se v mladoboleslavském Sboru českých bratří sešlo čtyři sta posluchačů adventního koncertu, na jehož pořádání se s občanským sdružením Sponte Sua, agenturou Adverte, Kulturou města Mladá Boleslav podílel i FK Mladá Boleslav.

Hned v úvodu došlo k naplnění ušlechtilého charitativního záměru této kulturní a společenské akce, když za asistence moderátora Luboše Dvořáka převzali peněžní dary jedenáctiletý Jan Cejlon zdravotním handikepem odkázaný na pojízdný vozík a ředitelka Dětského centra v Mladé Boleslavi Helena Tomanová.
Konkrétně MUDr. Tomanové předal generální ředitel FK Mladá Boleslav Michael Doležal šek na čtyřicet tisíc korun a byl veřejně ubezpečený, že darovaná částka pomůže těm nejpotřebnějším, v tomto případě malým dětem.
Podstatná část dvouhodinového programu patřila zpěvákovi Petru Kotvaldovi za občasné, ale velmi zdařilé podpory dětským pěveckým sborem Lyra. Hudební doprovod obstaral orchestr složený z členů České filharmonie s výtečnými sólovými party Aleny Grillové na klavír, Tomáše Valáška na kytaru a Jana Kejmara na trubku.

Fanshop banner