Na jaře bude o co hrát, těší se Chramosta
Klub

Na jaře bude o co hrát, těší se Chramosta

Redakce

Chramostův dojem z nedávno skončené podzimní sezóny? „Úplně pozitivní ne, ale zklamaný také nejsem," pravil třiadvacetiletý útočník, autor 32 gólů ve 113 ligových zápasech.

„Mrzí mě především tři nepovedené zápasy, a to domácí remíza s Příbramí, prohry v Ostravě a se Znojmem. Ale protože jsme postoupili do jarních bojů českého poháru a v ligové tabulce ztrácíme na třetí místo jen dva body, bude na jaře o co hrát a to je dobře," upřesnil vlastní hodnocení podzimu 2013.
Sám se sebou úplně spokojený není. I když hrál ve všech šestnácti podzimních ligových mistrácích, nastřílel jen čtyři góly. „Měl jsem jich dát víc, šance jsem měl, i když jsem většinou nehrál na svém obvyklém místě v sestavě."
Vloni ho zbrzdilo poranění kolena. Po operaci zkříženého vazu deset měsíců nehrál ligový zápas (červen 2012 - březen 2013). A letošní Vánoce opět marodí. V posledním ligovém utkání roku 2013, jímž byla jarní předehrávka s ostravským Baníkem, utrpěl bolestivé poranění kotníku. Pozdější podrobné vyšetření prokázalo poškození vazů a lékař mu nařídil absolutní klid. „Snad se dám do pořádku, než začne zimní příprava," věří Jan Chramosta, že se vyhne tréninkové a zápasové absenci kvůli zdravotním potížím.

Fanshop banner