Ze sestavy vypadli Jarolím a Kúdela
Klub

Ze sestavy vypadli Jarolím a Kúdela

Redakce

Utkání 16. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava se hraje v neděli 1. prosince 2013 od 15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu a kvůli trestu za žluté karty v něm nemůžou hrát Jarolím s Kúdelou.

K hráčům vyřazeným ze hry ze zdravotních důvodů (Fabián, Dosoudil, Magera, Janíček, Rosa, Hůlka) přibyli i dva z disciplinárních důvodů. David Jarolím a Ondřej Kúdela byli při utkání předchozího kola na pražské Spartě napomínáni počtvrté v aktuální podzimní sezóně a tudíž jim fotbalový soud zastavil činnost na jedno ligové utkání. Trest si odpykají v utkání proti Baníku Ostrava.
Ostravští momentálně v trestu nemají ani jednoho hráče. V předchozím kole si odseděl trest za vyloučení v Jihlavě srbský záložník Vladan Milosavljev a proti Boleslavi se vrátí do sestavy. Zdravotní problémy limitují zápasové nasazení trojice Ondřej Sukup, David Petrus a Václav Svěrkoš.
V posledním letošním mistrovském utkání nastoupí pod hrozbou trestu za čtyři žlutá napomenutí v ostravském dresu Michal Frydrych a Jan Zawada, v boleslavském týmu Jan Bořil, Martin Nešpor, Jasmin Ščuk, a Jan Štohanzl.

Fanshop banner