Finalisté předchozího pohárového ročníku se střetnou ve čtvrtfinále
Klub

Finalisté předchozího pohárového ročníku se střetnou ve čtvrtfinále

Redakce

Jednou ze čtyř dvojic čtvrtfinále Poháru České pošty je FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec. Oficiálními termíny pohárového čtvrtfinále jsou 26. březen a 2. duben v roce 2014.

První pohárové čtvrtfinále by se mělo hrát na jaře příštího roku ve středu 26. března 2014 v Jablonci nad Nisou a odveta o týden později ve středu 2. dubna v Mladé Boleslavi, čili necelé tři týdny před mistrovským duelem těchto dvou soupeřů o body Gambrinus ligy. Posledním střetem boleslavských a jabloneckých fotbalistů v rámci českého poháru bylo v pátek 17. května 2013 finále, které po remíze 2:2 vyznělo v penaltovém rozstřelu šťastněji pro Jablonec 5:4.

Dohraná osmifinále Poháru České pošty 2013/14: FK Varnsdorf - SK Slavia Praha 0:0 a 0:1, FK Baumit Jablonec - FK Ústí nad Labem 1:0 a 2:0, FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1:0 a 2:0, FK Dukla Praha - 1.FK Příbram 4:0 a 2:1, FC Vysočina Jihlava - SK Sigma Olomouc 4:0 a 0:0, FC Zbrojovka Brno - FK Viktoria Žižkov 0:1 a 4:0.
Odveta osmifinále AC Sparta Sparta - 1. SC Znojmo (3:2) se hraje v úterý 5. listopadu.
Zpoždění mají plzeňští s domažlickými fotbalisty. Dohodli se zatím jenom na termínu prvního osmifinálového duelu (sobota 16. listopadu), ale na odvetě zatím ne.

Pro jarní čtvrtfinále jsou zkompletované zatím jen dvě dvojice: FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec a SK Slavia Praha - FC Zbrojovka Brno. Pražská Dukla čeká na úspěšnějšího z duelu Sparta - Znojmo a vítěz ze střetu Plzeň - Domažlice se utká s Jihlavou.

Fanshop banner