Minář bod z Jablonce označil za zasloužený
Klub

Minář bod z Jablonce označil za zasloužený

Redakce

Boleslavský trenér Ladislav Minář po remíze vybojované v nastavení řekl, že pro diváky bylo jistě utkání zajímavé, neboť se hrálo až do samého závěru. Boleslavský zisk bodu považuje za zasloužený. Jablonecký kouč Roman Skuhravý byl opačného mínění.

„Vyrovnali jsme v nastaveném čase a tak musíme být s remízou spokojení, ale zároveň si myslím, že jsme si ani podle průběhu prohrát nezasloužili. Jablonečtí měli gólové příležitosti, ale my také," pravil mladoboleslavský trenér Ladislav Minář, který fotbal předváděný boleslavskými a jabloneckými hráči označil za živelný. „Hodně k tomu přispěl i terén, hráči se klouzali a míč jim utíkal."
Ladislav Minář
připomněl, že boleslavská obrana nastoupila v nesehraném složení, neboť pravý bek Kysela pykal za čtyři žluté karty a jeho kolega z levé strany Fabián byl zraněný. Vpravo hrál Kúdela, vlevo Bořil a ve středu s Johanou Smejkal, což bylo sestavení obrany na podzim premiérové. „Střídání Štajnera Zahustelem nebylo vyvolané nespokojeností s výkonem či zraněním, byl to uvážený taktický tah. Posílení ofenzívy Zahustelem a Šultesem se povedlo," dodal Minář.

Jablonecký trenér Roman Skuhravý se nedokázal se ztrátou dvou bodů smířit ani dlouho po závěrečném hvizdu sudího: „Mrzí mě, že nemáme tři body. Zasloužili jsme si vyhrát. Nevyhráli jsme vlastním přičiněním, nikoliv zásluhou soupeře."
O průběhu zápasu řekl: „První poločas jsme hráli dobře kromě závěrečné zbrklé desetiminutovky. Dali jsme krásný gól a soupeře do ničeho nepustili s výjimkou akce, kdy náhodně trefil tyčku. Po přestávce jsme byli také aktivní, ale na hráčích bylo vidět, že mají v hlavách obavy o výsledek. Vyvrcholením byla neskutečná branka ve dvaadevadesáté minutě po individuální chybě, která nás připravila o zasloužené vítězství."
A po chvíli z novinářského popudu na adresu nešťastníka v jabloneckém dresu Jana Vošahlíka dodal: „Chyba hráče pramenila z toho, že šel do zápasu uražený. Nechci chybujícího lynčovat, ale Jablonec vytváří hráčům takové podmínky, že nemůžeme být na šestém či sedmém místě v ligové tabulce, vždyť kromě zápasu v Teplicích jsme byli v každém utkání lepší než soupeř."

Fanshop banner