Chtěli jsme postoupit a podařilo se, pochvaloval si Minář
Klub

Chtěli jsme postoupit a podařilo se, pochvaloval si Minář

Redakce

Boleslavští na podzim vyřadili z českého poháru Úvaly, Hlučín a Slovácko. Ve čtvrtfinále, které je na programu až na jaře 2014, je čeká lepší z dvojice Ústí nad Labem - Baumit Jablonec.

Boleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář označil sestavu soupeře v odvetě za silnější, než v prvním pohárovém utkání, přesto se Boleslavi podařilo postoupit do jarního čtvrtfinále poháru České pošty, což byl jeden ze sportovních cílů letošní podzimní sezóny. „První poločas se nám nedařilo hrát, jak jsme si představovali. Druhý poločas jsme byli lepší, dali gól a zaslouženě postoupili. Zápas byl o prvním gólu, kdyby ho dalo Slovácko, které k němu mělo v první půli příležitost, bylo by to ještě drama. Naštěstí jsme ho dali my," pravil spokojený boleslavský kouč Ladislav Minář.
„Se sedmapadesáti minutami jsem byl spokojený, potom už se nám nedařilo dokazovat, že na soupeře z Boleslavi máme. Nedali jsme šance a Boleslav naopak dala dvě, proto jsme ji nepotrápili více," řekl smutně slovácký trenér Svatopluk Habanec.

Fanshop banner