Ligová trofej putuje republikou a do Mladé Boleslavi dorazí ve čtvrtek 7. listopadu
Klub

Ligová trofej putuje republikou a do Mladé Boleslavi dorazí ve čtvrtek 7. listopadu

Redakce

Ve středu 9. října začala v Plzni neobvyklá akce nazvaná Trophy Tour, v jejímž rámci pohár pro vítěze Gambrinus ligy navštíví všechna sídla prvoligových klubů, aby si ji zblízka postupně prohlédli fotbaloví příznivci celé České republiky.

Trofej pro vítěze Gambrinus ligy, která je momentálně v držení FC Viktoria Plzeň, je vysoká 70 centimetrů a váží více než patnáct kilogramů s podstavcem (bez něho necelých jedenáct kilogramů). „Vzhledem k tomu, že jsme si k dvacátému výročí Gambrinus ligy nadělili nový pohár, je potřeba se o tento krásný artefakt podělit i s příznivci prvoligových celků. Věřím, že této příležitosti po celé České republice využijí," řekl předseda Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda.

Do Mladé Boleslavi prestižní fotbalová trofej dorazí ve čtvrtek 7. listopadu 2013 a představí se v obchodním centru Bondy v bezmála dvouhodinovém programu, jehož začátek je plánovaný na 17,00 hodin. Přibližně v 17,30 hodin začne autogramiáda hráčů prvoligového týmu FK Mladá Boleslav.

Kompletní program Trophy Tour: Plzeň 9. října, Ostrava 11. října, Jablonec 19. října, Teplice 26. října, Liberec 31. října, Olomouc 1. listopadu, Praha (OC Šestka pro fandy Dukly) 6. listopadu, Mladá Boleslav 7. listopadu (OC Bondy pro fanoušky FK Mladá Boleslav), Praha (OC Arkády pro fandy Sparty) 8. listopadu, Praha (OC Eden pro fandy Slavie) 15. listopadu, Znojmo 19. listopadu, Brno 21. listopadu, Jihlava 26. listopadu, Praha (OC Chodov pro fandy Bohemians 1905) 13. prosince. Kluby Slovácka a Příbrami se do Trophy Tour zapojí bez prezentace trofeje ve veřejném prostoru.

Soutěžte v rámci @Gambrinus liga Trophy Tour 2013, která již ve čtvrtek od 17hodin vypukne také v OC Bondy! Vyhrajte vstupenky na zápasy české reprezentace v kvalifikaci na EURO 2016! Hlavní výhra obsahuje dvě vstupenky na všechna domácí utkání ČR a také ZÁJEZD PRO DVĚ OSOBY na vybrané zahraniční utkání kvalifikace! Soutěžte na stránkách Trophy Tour - http://bit.ly/1bm9skZ

Zdroj www.gambrinusliga.cz

Fanshop banner