Po předehrávce s Jabloncem jedou na obhájce titulu do Brna
Klub

Po předehrávce s Jabloncem jedou na obhájce titulu do Brna

Redakce

V nejbližším programu sehraje boleslavská juniorka dvě mistrovská utkání v pěti dnech. Ve čtvrtek 10. října doma proti Jablonci a v pondělí 14. října v Brně proti obhájci titulu.

Nejbližší program Juniorské ligy
Čtvrtek 10. října od 15 hodin FK Mladá Boleslav U21 - FK Baumit Jablonec U21
Pondělí 14. října od 14 hodin FC Zbrojovka Brno U21 - FK Mladá Boleslav U21

V aktuálním pořadí Juniorské ligy je FK Mladá Boleslav U21 první o tři body před obhájcem titulu FC Zbrojovka Brno U21. Tým FK Baumit Jablonec U21 na čtrnáctém místě zaostává za čelem o patnáct bodů.

Ve čtvrtečním odpoledni boleslavští junioři, kteří mají nejlepší bilanci domácích utkání ze všech účastníků Juniorské ligy, hostí Jablonec se sedmou nejhorší bilancí utkání na soupeřových hřištích. Toto střetnutí je předehrávkou třiadvacátého kola, jehož oficiálním termínem je pondělí 9. prosince 2013. Za zmínku jistě stojí, že boleslavští junioři nad jabloneckými ve třetím kole Juniorské ligy (5.8.2013) vyhráli na hřišti v jabloneckých Břízkách rekordně vysoko 7:0.

V pondělí jedou boleslavští junioři do Brna, které je úřadujícím juniorským mistrem České republiky. Premiérový ročník 2012/13 Juniorské ligy vyhrálo se 72 body před druhou pražskou Slavií (69) a třetí Sigmou Olomouc (65). Boleslavská juniorka byla osmá se 47 body.
Brno je momentálně druhé s pouhými třemi body odstupu za vedoucí Boleslaví. Proto bude jejich vzájemné střetnutí nejen zajímavé vzhledem k vývoji pořadí, ale také nesmírně náročné a věřme, že i prezentací kvalitního fotbalu.

Střelci Juniorské ligy na podzim 2013: 10 - Stanislav Klobása (Mladá Boleslav), 9 - Jakub Teplý (Jihlava), 7 - Mirzad Mehanovič (Mladá Boleslav), Václav Prošek (Slavia), Joel Ngandu (Příbram), Asim Zec (Hradec Králové), 6 - Stanislav Vydra (Brno), Jiří Jeslínek (Mladá Boleslav), Patrik Šulc (Mladá Boleslav).

Fanshop banner