Trenér Minář neměl co hodnotit
Klub

Trenér Minář neměl co hodnotit

Redakce

Po nečekané prohře se Znojmem se boleslavskému trenérovi Ladislavu Minářovi nechtělo před novináři do rozsáhlejšího hodnocení, ale hráčům jistě bude mít co říct k jejich kolapsu na hřišti aktuálně posledního mužstva ligové tabulky.

„Nemám co hodnotit," řekl na úvod pozápasové tiskovky Ladislav Minář. „Celý týden jsme s kolegy trenéry mluvili s hráči, že utkání se Znojmem je o hlavě, o přístupu, o podcenění a taky jsme jim říkali, že nechceme být za kavky. Bohužel se tak stalo. Tím nesnižuji v žádném případě výkon Znojemských. Ti nehráli špatně proti nám, ani proti předchozím soupeřům, kteří je však porazili, neboť předvedli alespoň standardní výkon, my jsme se ani k tomu standardu nepřiblížili. Tímto způsobem se naše mužstvo nemůže prezentovat," zklamaně zhodnotil prohru se Znojmem Ladislav Minář.

Znojemský trenér Leoš Kalvoda měl pochopitelně velkou radost, vždyť jeho tým slavil první výhru v Gambrinus lize: „Dnes jsou mé pocity jiné, než po předchozích utkáních. Klukům musím poděkovat, protože Boleslav počítám mezi top mužstva v Gambrinus lize, a o to více si výhry cením. Došlo na má slova, že když hráči dřou a makají poctivě devadesát minut, tak se jim fotbal odmění. Dnes se jim to potvrdilo. Měli jsme více šancí, než jen na dva góly, ale Boleslav měla také hodně šancí."

Fanshop banner