Minář s Kotvaldem bavili lidi povídáním i zpíváním
Klub

Minář s Kotvaldem bavili lidi povídáním i zpíváním

Redakce

Fotbalový trenér Ladislav Minář na pódiu zábavného pořadu spolu se zpěvákem Petrem Kotvaldem a plný restaurační sál dobře se bavících lidí. Takový byl poslední zářijový čtvrteční večer v Golfovém Clubu Mladá Boleslav.

„Já su z Moravy a asi to je trochu poznat. Ale v Mladé Boleslavi su rád a je mi tady dobře," pravil Ladislav Minář, jenž se ukázal jako společenský člověk s bezprostředním chováním a vtipnými replikami v bezmála dvouhodinové debatě. Tu moderovala dvojice Jaroslav Kříž a David Šiktanc. Hudební a především pěvecké zpestření bylo na Petru Kotvaldovi, ovšem Ladislav Minář mu zdatně sekundoval věren jednomu ze svých mnoha prohlášení toho večera: „Budu ti dělat Hložka..."
Diváci se od protagonistů dozvěděli mnohé profesní zajímavosti i humorné zážitky ze zákulisí šoubyznysu a fotbalu. Na závěr večera si vzájemně předali dárky. Minář předal Kotvaldovi modrobílý dres s podpisy prvoligových hráčů a Kotvald věnoval Minářovi zářivě zelený míč pro štěstí. „Přeji si, abychom vyhrávali, protože nevím, že by mi někdo něco přál, tak si přeji sám sobě," řekl Minář věren nelehké roli fotbalového trenéra.
Večer se vydařil a Ála Šebková z pořádající agentury slíbila, že další podobný chystá na každý příští kalendářní měsíc, ten nejbližší na čtvrtek 14. listopadu.

Fanshop banner