Reakce na dnešní článek deníku Sport
Klub

Reakce na dnešní článek deníku Sport

Redakce

„V návaznosti na dnešní článek v deníku Sport chceme všechny naše partnery, sponzory, fanoušky a v neposlední řadě i širokou fotbalovou veřejnost informovat o tom, že hráč David Jarolím má v klubu FK Mladá Boleslav uzavřenou platnou profesionální smlouvu do 30.6.2014. V žádném případě neuvažujeme o tom, že bychom s kýmkoliv jednali o případném předčasném ukončení angažmá hráče Davida Jarolíma v Mladé Boleslavi," reaguje na článek ředitel klubu Michael Doležal.

„Pevně věřím, že nikdo z vedení klubu SK Slavia Praha nekontaktoval hráče Davida Jarolíma s nabídkou jeho působení v jejich klubu, pokud by tomu tak bylo, je to z jejich strany velmi neetické, a to především z důvodu, že komunikují s hráčem, který má platnou profesionální smlouvu do června příštího roku. (Zvláštní ustanovení o smlouvách mezi profesionály a kluby - Klub, který má v úmyslu uzavřít smlouvu s profesionálním hráčem, musí o tomto písemně uvědomit stávající klub hráče, a to dříve, než s tímto hráčem zahájí vyjednávání. Profesionální hráč může uzavřít smlouvu s jiným klubem pouze tehdy, jestliže smlouva s jeho stávajícím klubem již vypršela nebo během následujících šesti měsíců vyprší. Porušení tohoto ustanovení bude mít za následek uložení odpovídajících sankcí.)," dodává prezident klubu Josef Dufek. „Klub nehodlá do ukončení platné smlouvy tz. do 30.6.2014 s jakýmkoli klubem, včetně SK Slavia Praha jednat o přestupu hráče Davida Jarolíma za jakýchkoli finančních či hráčských kompenzací," přidává Josef Dufek.

„S hráčem Davidem Jarolímem a jeho výkony jsem v probíhající podzimní části Gambrinus ligy spokojen a počítám s ním i nadále, není absolutně důvod pro jednání s kýmkoliv, fotbalové kvality Davida budeme v této sezóně ještě mnohokrát potřebovat," dodal sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář.

Fanshop banner