Minář byl spokojený, Petrouš rezignoval
Klub

Minář byl spokojený, Petrouš rezignoval

Redakce

Na tiskové konferenci po utkání Slavia - Boleslav 0:4 byl samozřejmě boleslavský kouč spokojený, naopak slávistický trenér veřejně rezignoval na svůj post u mužstva slavného klubu.

„Přijeli jsme na Slavii bodovat, což se nám podařilo," řekl mladoboleslavský trenér Ladislav Minář na úvod hodnocení výhry nad Slavií. „Nevstoupili jsme dobře do utkání, pětadvacet minut nám soupeř dělal problémy, protože Ščuk se Štajnerem ve středu hřiště pozdě přistupovali k protihráčům. Podařilo se nám však vstřelit gól a vyloučení brankáře v závěru poločasu nám pochopitelně také pomohlo. Ve druhém poločasu jsme kontrolovali hru a už gól na dva nula utkání rozhodl," dodal Minář.

„Nezačali jsme špatně, viděl jsem dokonce světýlko na konci tunelu, ale bohužel jsme inkasovali gól po chybě, kterou soupeř potrestal. Po vyloučení jsme v deseti neměli na zvrácení utkání, soupeř naše další chyby trestal," řekl slávistický trenér Michal Petrouš k utkání a potom pokračoval o sobě: „Osud Slavie mi není lhostejný a po domácích porážkách 0:7 a 0:4 jsem se rozhodl, že mé dny ve Slavii jsou sečteny. Před utkáním jsem přemýšlel čtyři dny a rozhodl se, že když domácí utkání s Boleslaví nezvládneme, skončím a musí na postu trenéra nastat změna. Pro mě je to obrovská frustrace a pro všechny, kdo pracují pro tento klub, jsou současné výsledky šílené."

Fanshop banner