Byli jsme komplikovaní, posteskl si trenér Minář
Klub

Byli jsme komplikovaní, posteskl si trenér Minář

Redakce

Oba trenéři, boleslavský Ladislav Minář i pražský Luboš Kozel, byli zklamaní z remízy. Oba se totiž domnívali, že jím vedené mužstvo bylo lepší než soupeřovo a tudíž si zasloužilo vyhrát.

„Máme bod ze hřiště soupeře, ale jsem zklamaný z výkonu," řekl boleslavský kouč Ladislav Minář. „První půlku jsme si spletli sport, hráli jsme to z jedné strany na druhou, jako národní házenou, drželi jsme míč a umělecký dojem ze hry nebyl špatný, ale zapomněli jsme, že se fotbal hraje na góly a směrem k bráně soupeře jsme nebezpeční nebyli. Hráčům jsem to v poločase vyčítal," dodal Ladislav Minář. Velmi jej mrzelo, že jeho svěřenci začali být nebezpeční, až když prohrávali. „I když jsme měli dost příležitostí ke vstřelení branek, tak za to, jak jsme promrhali první poločas, nám fotbalový Bůh nedopřál více, než vyrovnání," poznamenal na závěr svého hodnocení Minář.

Podobně jako boleslavský trenér, byl nespokojený i trenér Dukly. „Jsem zklamaný. Ač ctím sílu Boleslavi, tak si myslím, že jsme byli lepším mužstvem a měli utkání dotáhnout do vítězného konce," pravil Luboš Kozel. „První půli jsem byl nespokojený s řešením situací několika ofenzivních situací. Druhý poločas se konečně prosadil Nestor tak, jak od něho očekáváme. Soupeř potom přidal obrátky, ale myslím si, že do šancí jsme ho nepouštěli. Měli jsme dvě šance, které Nestor a Pázler vyřešili špatně a nedali pojišťovací branky, za to jsme v závěru byli potrestaní vyrovnávacím gólem," mínil Luboš Kozel.

Fanshop banner