Dělení bodů se nelíbilo
Klub

Dělení bodů se nelíbilo

Redakce

Z domácí remízy nebyl boleslavský trenér Ladislav Minář nadšený, ale zdůraznil, že je velký rozdíl mezi remízou s Příbramí a remízou s Olomoucí, která byla kvalitnějším soupeřem a jeden bod s ní má svoji cenu.

„Chtěli jsme body získané venku potvrdit doma, aby měly cenu, jakou by měly mít. Jsme zklamaní, že se nám to nepovedlo, ale byl proti nám dobrý soupeř, hodně pohyblivý a nadstandardně dobrý na míči," řekl na úvod hodnocení domácí remízy s Olomoucí boleslavský kouč Ladislav Minář a připomněl známou fotbalovou pravdu, že pro vývoj utkání bylo velmi důležité, kdo dá první gól. „Bohužel ho dal soupeř, a i když jsme rychle odpověděli, tak z nepochopitelných důvodů jsme vzápětí inkasovali a zase prohrávali. Musím hráče pochválit, že se snažili za každou cenou vyrovnat, což se jim i podařilo," dodal Ladislav Minář.

Na dotaz, jak vnímá množství Chramostových zmařených gólových příležitostí, odpověděl: „Honza Chramosta má v každém utkání nejméně jednu stoprocentní šanci, ale za pět ligových kol dal jenom jeden gól proti Liberci z malého vápna do prázdné branky. Jeho neproduktivita se pochopitelně odráží na mužstvu. Kdyby Příbrami dal v prvním poločase dva góly, bylo by to jiné, to samé platí o utkání v Ostravě. Někdy to tak prostě u útočníků bývá. Zatím má smůlu a třeba nám to vynahradí příště. Důležité je, že se do šancí dostává a neřeší ty situace úplně špatně."

Olomoucký trenér Martin Kotůlek dokázal i přes zklamání z neudrženého vedení svůj tým pochválit: „V utkání dvou různých poločasů neměla naše hra v tom prvním parametry, jaké bych si představoval, a v druhém poločase jsme rychlostí a kvalitními brejky soupeři hodně hrozili a dali mu góly. Mrzí mě, že jsme ve vypjatém závěru nezvládli standardní situaci. I když mě vyrovnávací gól hodně mrzí, s předvedeným výkonem jsem spokojený a věřím, že se budeme ještě zlepšovat."

Fanshop banner