Trenér Minář si pochvaloval týmový výkon
Klub

Trenér Minář si pochvaloval týmový výkon

Redakce

Boleslavský trenér Minář podruhé v krátké době veřejně pochválil mužstvo za předvedený výkon. A zcela po právu, neboť slováckého soupeře přehrálo výrazně a potvrdilo předchozí domácí výhru nad Libercem.

Zdá se, že si sestava FK Mladá Boleslav po dvou nepovedených zápasech konečně sedla. Proti Liberci a Slovácku hrála většinu času ve shodném složení a nastřílela šest gólů, aniž nějaký inkasovala.
„Chtěli jsme potvrdit body uhrané doma a chtěli jsme také bodovat pro upevnění postavení v tabulce. Podali jsme dobrý a takticky disciplinovaný výkon, dali jsme dva góly a mohli jich dát více. Z výkonu i výsledku mám radost. Dnes měl projev mužstva týmového ducha," pravil Ladislav Minář před novináři. Vzápětí však zdůraznil, že v současné vyrovnané Gambrinus lize může každý porazit každého. Proto si vítězství nad Slováckem, které má v domácím prostředí vždy bouřlivé příznivce a v sestavě urostlé hráče, hodně cení.

Slovácký kouč Svatopluk Habanec si posteskl, že i když jeho mužstvo podalo v prvním poločase lepší výkon, než v předchozích třech mistrácích, tak neuspělo. „Druhá půlka už byla hodně rozkouskovaná a s hodně fauly. Nedaří se nám záměr být na hřišti dominantní. Ovšem až budeme dominantní proti takovým soupeřům, jako jsou například Jablonec nebo Boleslav, budeme hrát o poháry."

Fanshop banner