Ondřejka nastoupí proti Boleslavi, ve které rok hostoval
Klub

Ondřejka nastoupí proti Boleslavi, ve které rok hostoval

Redakce

V utkání 4. kola Gambrinus ligy 1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 10. srpna 2013 od 18 hodin na Městském stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti, potřebují Boleslavští potvrdit zlepšenou formu a zabodovat, aby udrželi nadějné postavení v tabulce.

Boleslavská defenzíva si bude muset dát pozor na pětadvacetiletého útočníka Václava Ondřejku, který předchozí sezónu 2012/13 působil v Mladé Boleslavi na hostování, čili nedávné spoluhráče a nynější protihráče velmi dobře zná. Navíc v letech 2009-2011 ve slováckém dresu nastřílel Boleslavi čtyři góly, v čemž nemá mezi hráči Slovácka konkurenci. Své střelecké schopnosti už potvrdil i v novém ročníku Gambrinus ligy 2013/14 gólem v domácím utkání proti Jihlavě.
Aktuálně nejlepším střelcem týmu 1. FC Slovácko je třiadvacetiletý obránce slovenské národnosti Tomáš Košút, jenž v úvodním kole dvakrát skóroval do teplické branky. Z boleslavských fotbalistů se proti Slovácku nejvíce dařilo Kuličovi a Řezníčkovi, kteří nastříleli po dvou gólech. Jakub Řezníček nyní kope v Příbrami, Marek Kulič v Hradci Králové.

Slovácku bude chybět zkušený pětatřicetiletý útočník Libor Došek, kterého ze hry vyřadilo poranění kolenních vazů.

Boleslavská marodka má momentálně ustálenou sestavu, kam patří Radek Dosoudil, Lukáš Magera, Tomáš Janíček, Antonín Rosa, Lukáš Hůlka a také Jan Štohanzl..

Fanshop banner