Šulc a Klobása vedou střelecké pořadí Juniorské ligy
Klub

Šulc a Klobása vedou střelecké pořadí Juniorské ligy

Redakce

V Juniorské lize ve třech odehraných kolech byli poctěni titulem Hvězda kola dva hráči FK Mladá Boleslav U21. Ve druhém Stanislav Klobása a ve třetím Patrik Šulc. Oba na sebe upozornili četnou a přesnou střelbou.

V utkání druhého kola FK Mladá Boleslav U21 - FC Hradec Králové U21 5:1 překonal soupeřova brankáře mladoboleslavský útočník Stanislav Klobása dvěma góly a protože se trefil i v prvním zápase proti Třinci, vyhoupl se se třemi trefami do čela kanonýrů Juniorské ligy. Redaktoři oficiálního zpravodajského webu Juniorské ligy vyhlásili Stanislava Klobásu Hráčem 2. kola.

V utkání třetího kola FK Baumit Jablonec U21 - FK Mladá Boleslav U21 0:7 způsobil pozdvižení na hrací ploše mladoboleslavský záložník Patrik Šulc. Když uprostřed druhé půle vystřídal Jeslínka, tak v necelých pěti minutách třikrát překonal jabloneckého gólmana. A protože v předchozích zápasech se trefil i do sítě Třince a Hradce, rázem se ocitl na čele kanonýrů Juniorské ligy on. Za hattrick v rekordním čase byl redakcí webu Juniorské ligy poctěn Patrik Šulc titulem Hráč 3. kola.

Pořadí střelců gólů Juniorské ligy 2013/14 po třech odehraných kolech: 5 - Patrik Šulc (FK Mladá Boleslav), 4 - Stanislav Klobása (FK Mladá Boleslav), 3 - Patrik Čavoš (Sparta Praha), Jakub Teplý (Vysočina Jihlava), 2 - Mirzad Mehanovič (FK Mladá Boleslav), Jiří Jeslínek (FK Mladá Boleslav) a dalších šestnáct hráčů, 1 - Martin Nešpor (FK Mladá Boleslav), Jan Bořil (FK Mladá Boleslav), Josef Eliáš (FK Mladá Boleslav) a dalších třiašedesát hráčů.

Fanshop banner