Minář od svých svěřenců očekával kvalitnější fotbal
Klub

Minář od svých svěřenců očekával kvalitnější fotbal

Redakce

Mladoboleslavský trenér Ladislav Minář musel spolknout druhou hořkou pilulku, když jím připravovaný tým po remíze s Příbramí prohrál v Ostravě, protože podruhé promarnil výhodu vstřeleného vedoucího gólu.

„Šli jsme do vedení a měli dvacet minut utkání pod kontrolou," zahájil Ladislav Minář hodnocení prohraného utkání v Ostravě. „Do poločasu však Baník skóre otočil, což bylo pro nás velmi nepříjemné pro vstup do druhého poločasu. Měl jsem představu, že hráči, které v mužstvu máme, zahrají v lepší kvalitě. Ve druhém poločase jsme měli tlak a dvě šance, ale Baník v naší otevřené obraně také. Náš krasofotbal s držením míče a přihrávkami do stran neměl šanci na úspěch. Nic jednoduchého a přímočarého na branku tam od nás nebylo. Náš tlak byl jalový, neefektivně jsme drželi míč. Baník vyhrál zaslouženě a pro nás je prohra velké zklamání."
Ladislav Minář
přiznal, že z pohledu na tabulku mu dobře není: „Máme odehraná dvě kola a jenom jeden bod, což je zklamání pro celý klub. Budeme muset asi některé věci přehodnotit včetně rolí některých hráčů v sestavě."

Ostravský kouč Martin Svědík byl z vítězství a dvoukolové neporazitelnosti Baníku v takové euforii, že mu chvíli trvalo, že se rozpovídal. Výsledek i výkon mužstva označil za velice dobrý. „Začali jsme nešťastně inkasovanou brankou a hodně nám pomohl brzký vyrovnávací gól. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší tým. V druhé půli byla škoda, že jsme nenavýšili těsné vedení. V závěru utkání jsme vpředu míč nepodrželi a soustředili se na obranu. To by nás příště stálo výhru. Hráči utkání odbojovali od začátku do konce a toho si cením," řekl Martin Svědík.

Fanshop banner