Začínají s obhajobou titulu
Klub

Začínají s obhajobou titulu

Redakce

V poslední červencové sobotě vstoupí starší dorostenci do mistrovského ročníky 2013/14, ve kterém obhajují mistrovský titul. Ligu začnou venku, doma poprvé hrají v sobotu 3. srpna.

Úkol to nebude snadný. Mistrovský kádr z ročníku 2012/13 se z poloviny obměnil a 1. dorostenecká liga staršího dorostu se rozrostla na dvaadvacet účastníků. To jsou dva významné faktory a třetím jistě bude skutečnost, že na obhájce zlatých medailí se bude chtít každý soupeř patřičně vytáhnout. Role favorita v každé bitvě o body dokonale prověří schopnosti mladoboleslavských fotbalových nadějí. Což se projeví dvojnásobně hned v prvním kole.
Starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 začínají obhajobu mistrovského titulu v sobotu 27. července na hřišti v Řepčíně, které je domácím trávníkem olomouckého dorosteneckého týmu, republikového mistra z roku 2012 a poraženého rivala v souboji o primát v ročníku 2012/13. Doma se boleslavští dorostenci představí o týden později.

Mistrovské utkání druhého kola 1. ligy starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19 - FC Baník Ostrava U19 se hraje v sobotu 3. srpna od 14 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner