Junioři i dorostenci začínají hrát o body
Klub

Junioři i dorostenci začínají hrát o body

Redakce

V posledních červencových dnech odstartují mistrovské ročníky 2013/14 Juniorské ligy a 1. ligy starších dorostenců. Boleslavští junioři začínají dvěma zápasy doma, boleslavští dorostenci jedou na Hanou a teprve druhý mistrák hrají doma.

Juniorská liga má jednadvacet účastníků, proto začíná velmi zostra třemi zápasy v úvodním týdnu. Boleslavští první dva hrají na domácím hřišti.
První mistrovské utkání Juniorské ligy FK Mladá Boleslav U21 - FK Třinec U21 se hraje v pondělí 29. července od 16 hodin.
Druhé mistrovské utkání Juniorské ligy FK Mladá Boleslav U21 - FC Hradec Králové U21 se hraje ve čtvrtek 1. srpna od 15 hodin.
Obě utkání juniorů se hrají na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Starší dorostenci FK Mladá Bolelsav U19 začínají obhajobu mistrovského titulu v sobotu 27. července na hřišti v Řepčíně, které je domácím trávníkem olomouckého dorosteneckého týmu, republikového mistra z roku 2012 a poraženého rivala v souboji o letošní primát. Doma se boleslavští dorostenci představí o týden později.
Mistrovské utkání druhého kola 1. ligy starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19 - FC Baník Ostrava U19 se hraje v sobotu 3. srpna od 14 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Fanshop banner