Do Ostravy s cílem napravit domácí výpadek proti Příbrami
Klub

Do Ostravy s cílem napravit domácí výpadek proti Příbrami

Redakce

K utkání 2. kola Gambrinus ligy FC Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 27. července od 19 hodin na hřišti v ostravských Bazalech, odjede boleslavská fotbalová výprava o den dříve a pochopitelně bez dlouhodobých marodů.

Vyřazení ze hry jsou stoper Radek Dosoudil (rekonvalescence po operaci zlomené nohy), útočník Lukáš Magera (rekonvalescence po operaci přetrženého křížového vazu v koleni), defenzivní hráč Tomáš Janíček (rekonvalescence po únorové operaci levého kolena), obránce Antonín Rosa (rekonvalescence po operaci achilovky), obránce Lukáš Hůlka (rekonvalescence po operaci přetrženého křížového vazu v koleni).
Nejistý je stále start útočníka Martina Nešpora, jenž doléčuje poraněné kolenní vazy z květnového pohárového finále.
Přestože se mladoboleslavským fotbalistům nepovedl vstup do ligové sezóny zcela podle představ, tak do Ostravy odjíždějí nezlomení a odhodlaní připsat si plný bodový zisk.
„Domácí remízu z úvodního ligového zápasu na domácím hřišti považujeme za ztrátu. A tu se budeme snažit hned při první příležitosti nahradit co největším bodovým ziskem ze soupeřova hřiště," vyjádřil sportovní ředitel a hlavní trenér týmu Ladislav Minář mínění celé hráčské kabiny.

Fanshop banner