Boleslavští ve vedení dorostenecké reprezentace a mezi prvoligovými rozhodčími
Klub

Boleslavští ve vedení dorostenecké reprezentace a mezi prvoligovými rozhodčími

Redakce

Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky schválil nová složení mládežnických reprezentací a novou listinu rozhodčích pro Gambrinus ligu. V obou případech s odborníky z Mladé Boleslavi.

Výkonný výbor FAČR na svém jednání ve středu 10. července potvrdil listinu se jmény třiašedesáti rozhodčích a asistentů pro profesionální soutěže na nejbližší ročník 2013-14. Mezi osmi novými sudími je také mladoboleslavský Ondřej Pechanec.

Reprezentační družstvo ČR U19 povede z pozice hlavního trenéra Miroslav Koubek, který do loňského září trénoval prvoligový tým FK Mladá Boleslav. Jeho asistentem je Jiří Saňák, trenér FK Mladá Boleslav U19, trenérem brankářů Filip Toncar, jenž má na starosti brankáře u prvoligového týmu FK Mladá Boleslav a masérem reprezentačních dorostenců se stal Jan Skoupý, který masíruje prvoligové fotbalisty FK Mladá Boleslav.
Dalšími členy realizačního týmu ČR U19 jsou vedoucí družstva Josef Hamšík a lékaři Vladimír Lemon a David Homér.

Pro úplnost uvádíme i nová složení mladších dorosteneckých reprezentací.
U družstva ČR U18 je hlavním trenérem Miroslav Soukup, asistentem Jan Kameník, trenérem brankářů Marek Juska, lékaři Martin Held a František Jedlička, masérem Tomáš Skrbek a vedoucím družstva Ladislav Buday.
U družstva ČR U17 je hlavním trenérem Aleš Čvančara, asistentem Ivo Gregovský, trenérem brankářů Petr Kouba, lékaři Tomáš Krůta a Jan Bafrnec, masérem David Kalousek, vedoucím družstva Pavel Frýbort.
Realizační tým družstva ČR U16 bude sestaven později.

Fanshop banner