Setkání  fanoušků s vedením klubu a fotbalisty
Klub

Setkání fanoušků s vedením klubu a fotbalisty

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav zve všechny fotbalové příznivce, zvláště ty nedočkavé, na setkání s představiteli klubu a fotbalisty prvoligového týmu na středu 10. července od 16 hodin do tiskového střediska v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Setkání s fanoušky bude mít dvě části.
První začne v 16 hodin a na zvídavé dotazy související se startem nového ročníku 2013/14 Gambrinus ligy budou odpovídat prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek, ředitel klubu Michael Doležal a manažer klubové komunikace Jiří Koros.
V druhém poločase od 17 hodin mezi fanoušky přijdou sportovní ředitel a trenér prvoligového týmu Ladislav Minář a někteří hráči (Jiří Štajner, David Jarolím, Petr Johana a možná i další).

Diskutovat se bude o všem, co příznivce mladoboleslavského fotbalu zajímá: zákulisí chodu klubu, styl a úroveň fandění, organizace výjezdů na venkovní zápasy, příchody a odchody fotbalistů v letním přestupním termínu, založení občanského sdružení Blue & White, což je pokračovatel Fanklubu se současným předsedou Ondřejem Dvořákem (www.blueandwhite1902.cz).

Fanshop banner