Jarolím pokračuje v boleslavském dresu
Klub

Jarolím pokračuje v boleslavském dresu

Redakce

Zkušený záložník David Jarolím naváže na letošní jarní sezónu a v dresu FK Mladá Boleslav bude hrát i v soutěžním ročníku 2013/14 Gambrinus ligy. Prezidenta fotbalového klubu Josefa Dufka hráčovo rozhodnutí potěšilo.

„Jsem velice rád, že David bude v Mladé Boleslavi pokračovat. V letošní jarní části Gambrinus ligy byl důležitým článkem našeho týmu a při doplnění hráčského kádru pro novou sezonu je důležité, že fotbalista Jarolímových zkušeností a kvalit v Mladé Boleslavi zůstává," uvedl Josef Dufek.
David Jarolím v polovině letošního května oslavil čtyřiatřicáté narozeniny a o měsíc později se stal podruhé otcem, když se jeho rodina rozrostla o syna Lukase. S partnerkou Denisou již mají od října 2010 dceru Ellu.
Jarolím po letitých zkušenostech v bundeslize (Bayern Mnichov, Norimberk a především Hamburk) a půlroční epizodě ve francouzském Evianu podepsal v FK Mladá Boleslav smlouvu 15. ledna 2013. V mladoboleslavských barvách dosud sehrál šestnáct soutěžních utkání - jedenáct ligových a pět pohárových. V jarní sezóně 2013 patřil ke stálým členům základní sestavy. Spoluhráčům i fanouškům dluží však gólový zápis, když nepočítáme úspěšnou trefu v penaltovém rozstřelu pohárového finále, což jistě v ročníku 2013/14 co nejdříve splatí.

Fanshop banner