Upřesněný program přípravných utkání
Klub

Upřesněný program přípravných utkání

Redakce

Dva týdny fotbalové dovolené uplynuly jako voda v Jizeře a v pondělí 17. června odpoledne se hráči prvoligového kádru FK Mladá Boleslav sejdou na prvním tréninku letního přípravného období. V plánu mají střetnutí se šesti soupeři.

Jediným zahraničním protivníkem v letošním létě bude polský Zaglebie Lubin, kde trénuje někdejší boleslavský trenér Pavel Hapal. V dalších zápasech Mladou Boleslav prověří prvoligová Příbram a druholigové Žižkov, České Budějovice, Most a Varnsdorf.
S dvěma soupeři, Lubinem a Příbramí, sehrají boleslavští fotbalisté dvojutkání v jednom dnu, kdy trenéři své kádry rozdělí na dva týmy, aby náležitě v herním zatížení poznali všechny adepty pro podzimní soupisku.
Místa a časy konání přípravných utkání jsou již dohodnuté, jedinou výjimkou je střetnutí s Varnsdorfem. Hrát se bude v Mladé Boleslavi nebo ve Varnsdorfu podle toho, zda ligový los určí Boleslavi první utkání doma či venku.

Program přípravných zápasů v létě 2013

Pátek 21. 6. od 13 a od 15 hodin: Zaglebie Lubin - FK Mladá Boleslav

Pátek 28. 6. od 14 a od 16 hodin v Dlouhé Lhotě: FK Mladá Boleslav - 1.FK Příbram

Úterý 2. 7. od 16 hod. v Hořicích v Podkrkonoší: FK Mladá Boleslav - FK Viktoria Žižkov

Čtvrtek 4. 7. od 16 hod. v Rejšicích: FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice

Sobota 6. 7. od 11 hodin na MB Městském stadionu: FK Mladá Boleslav - Baník Most

Neděle 14. 7. (hřiště a čas v jednání) FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf

Příští mistrovský ročník bude pro FK Mladá Boleslav jubilejním desátým v Gambrinus lize a odstartuje v předposledním červencovém víkendu.

Fanshop banner