Boleslavští žáci hrají o titul
Klub

Boleslavští žáci hrají o titul

Redakce

Na stadionu FK Baník Sokolov se koná finálový turnaj o titul mistra České republiky ročníku 2012/13 v kategorii starších žáků ve dnech 12.-13. června za účasti družstva FK Mladá Boleslav U15, které vyhrálo C skupinu žákovské ligy.

Účastníky finálového turnaje jsou vítězná družstva tří českých a dvou moravských skupin žákovských ligových soutěží, a těmi jsou SK Slavia Praha, FK Baník Sokolov, FK Mladá Boleslav, 1. FC Slovácko a FC Baník Ostrava. Družstva se ve dvou dnech střetnou systémem každý s každým.

Program finálového turnaje U15

Středa 12. června od 9 hodin FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha

Středa 12. června od 11 hodin FK Baník Sokolov - 1. FC Slovácko

Středa 12. června od 13 hodin SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav

Středa 12. června od 15 hodin FC Baník Ostrava - 1. FC Slovácko

Středa 12. června od 17 hodin FK Mladá Boleslav - FK Baník Sokolov

Čtvrtek 13. června od 9 hodin FC Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav

Čtvrtek 13. června od 10,30 hodin 1. FC Slovácko - SK Slavia Praha

Čtvrtek 13. června od 12 hodin FK Baník Sokolov - FC Baník Ostrava

Čtvrtek 13. června od 13 hodin FK Mladá Boleslav -1. FC Slovácko

Čtvrtek 13. června od 15 hodin FK Baník Sokolov - SK Slavia Praha

Čtvrtek 13. června v 16,30 slavnostní zakončení s vyhlášením mistra ČR

Boleslavští žáci vyhráli C skupinu ligy starších žáků se 65 body s náskokem jediného bodu před druhými Pardubicemi. Třetí Hradec Králové zaostal o osm a čtvrtý Liberec i páté Svitavy shodně o třináct bodů za vítěznou Mladou Boleslaví.
Žáci Slavie Praha vyhráli A skupinu ligy starších žáků se 75 body. Druhé České Budějovice zaostaly o pět a třetí Sparta Praha dokonce o patnáct bodů.
Žáci Baníku Sokolov vyhráli B skupinu ligy starších žáků se ziskem 68 bodů. Druhé Teplice měly jen o jeden a třetí Motorlet Praha o dva body méně.
Žáci Slovácka vyhráli D skupinu ligy starších žáků se 79 body. Druhé družstvo Zbrojovky Brno mělo o tři a třetí Fastav Zlín o pět bodů méně.
Žáci Baníku Ostrava vyhráli E skupinu ligy starších žáků se 79 body. Druhá Karviná získala o sedm a třetí Sigma Olomouc o propastných devatenáct bodů méně.

Fanshop banner