Letní příprava začne v polovině června
Klub

Letní příprava začne v polovině června

Redakce

Bezprostředně po domácím mistrovském utkání s Teplicemi hráčům začala dvoutýdenní dovolená, která jim potrvá do 16. června a v pondělí 17. června odpoledne zahájí přípravu na ročník 2013/14.

V pěti týdnech letošního letního přípravného období budou fotbalisté trénovat převážně v domácím prostředí areálu mladoboleslavského Městského stadionu bez výjezdu na soustředění a střetnou se se šesti soupeři. S některými dokonce ve dvojzápasech, kdy trenéři své kádry rozdělí na dva týmy, aby náležitě v herním zatížení poznali všechny adepty pro podzimní ligovou soupisku.
Jediným zahraničním soupeřem v letní přípravě bude polský Zaglebie Lubin, kde trénuje někdejší boleslavský trenér Pavel Hapal. V dalších zápasech Mladou Boleslav prověří Příbram, Žižkov, České Budějovice, Most a Varnsdorf.
Přípravná utkání se budou hrát, s výjimkou výjezdu do polského Lubinu, v Mladé Boleslavi či jejím nejbližším okolí. Příznivci FK Mladá Boleslav tak budou mít toto léto příležitost shlédnout a zhodnotit průběh přípravy a kádrové změny na vlastní oči.

Plánovaný program přípravných zápasů v létě 2013

Sobota 22. června Zaglebie Lubin - FK Mladá Boleslav
Pátek 28. června FK Mladá Boleslav - 1.FK Příbram
Úterý 2. července FK Mladá Boleslav - FK Viktoria Žižkov
Čtvrtek 4. července FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice
Sobota 6. července FK Mladá Boleslav - Baník Most
Neděle 14. července FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf

Příští mistrovský ročník bude pro FK Mladá Boleslav jubilejním desátým v Gambrinus lize a odstartuje v předposledním červencovém víkendu.

Fanshop banner