Trenér Minář se zlobil, že hráči udělali Boleslavi ostudu
Klub

Trenér Minář se zlobil, že hráči udělali Boleslavi ostudu

Redakce

Boleslavský kouč Ladislav Minář byl velmi rozzlobený na své hráče, že ostudně promarnili celý poločas, naopak trenér Dukly Luboš Kozel zářil spokojeností.

„První poločas nemá cenu, abych hodnotil, tam nebylo z naší strany vůbec nic," řekl boleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář a dodal: „Stydím se a doufám, že se stydí i hráči." Byl naštvaný především z toho důvodu, že v utkání, ve kterém nebyli hráči pod výsledkovým tlakem, nedokázali předvést kvalitní a pohledný fotbal. „Druhý poločas jsme byli už ve vyšší kvalitě. Po snížení jsme měli dost času alespoň na vyrovnání, vypracovali si dvě tři příležitosti, ale nepovedlo se nám to. Po prvním poločase, kdy hráči urazili fotbalového boha, nemohli čekat, že jim bude příznivě nakloněný ve druhé půli."

Trenér Dukly Praha Luboš Kozel byl na rozdíl od Mináře s prvním poločasem nadmíru spokojený: „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání s mužstvem, které mělo v sezóně evropské ambice a navíc se nám v předchozích zápasech proti němu nedařilo. O našem vítězství rozhodlo, že jsme se v první půli, kdy jsme byli herně lepší, dostali do dvougólového vedení. Druhý poločas jsme nezačali dobře a nehráli naší hru z první půle. Měli jsme horší pohyb a každá standardka soupeře byla pro nás nebezpečná. Boleslav byla po přestávce lepší. Vítězství jsme ubránili a ceníme si ho."

Fanshop banner