Ze zdravotních důvodů je mimo hru devět hráčů
Klub

Ze zdravotních důvodů je mimo hru devět hráčů

Redakce

V utkání 29. kola Gambrinus ligy FK Dukla Praha - FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 26. května 2013 od 18 hodin na pražské Julisce, bude Boleslavi scházet devět hráčů ze zdravotních důvodů.

„Takovou spoustu zraněných v jedné sezóně nepamatuji," shoduje se sportovní ředitel a trenér FK Mladá Boleslav Ladislav Minář se svými spolupracovníky i s těmi nejzkušenějšími borci z hráčského kádru.
Pro předposlední utkání Gambrinus ligy budou na Julisce scházet brankář Miroslav Miller (bolestivě zraněná záda), záložník Lukáš Opiela (virové onemocnění), obránce Radek Šírl (virové onemocnění), záložník Jan Štohanzl (hnisavá angína), defenzivní hráč David Brunclík (dlouhodobě zraněné koleno), útočník Martin Nešpor (poraněný kolenní vaz), stoper Radek Dosoudil (zlomenina nohy), útočník Lukáš Magera (přetržený křížový vaz v koleni), defenzivní hráč Tomáš Janíček (v rekonvalescenci po únorové operaci levého kolena).
Naštěstí nikdo z mladoboleslavských hráčů nemá disciplinární trest, i když šestice je mu hodně blízko. Jasmin Ščuk, Matej Sivrič, Ondřej Zahustel, František Ševinský a Jan Štohanzl mají na svých kontech po třech žlutých kartách a tudíž jim při dalším napomenutí hrozí distanc na jedno utkání. Stoper Petr Johana v dosavadních ligových zápasech viděl žlutou kartu dokonce již sedmkrát a tak nastoupí pod hrozbou zastavení činnosti na dvě soutěžní utkání, pokud inkasuje osmé žluté napomenutí.

Fanshop banner