Od slávistů schytali třígólový výprask
Klub

Od slávistů schytali třígólový výprask

Redakce

V duelu 31. kola Juniorské ligy, který se konal na xaverovském hřišti za řízení dámské trojice rozhodčích, se Slavii vydařila odveta za podzimní remízu 1:1 z mladoboleslavského trávníku.

Úvodní minuty držela Slavia míč pod kontrolou častěji než Boleslav, ale branku Knoblocha neohrozila ze hry ani ze dvou rohových kopů. Boleslavská defenzíva poprvé podlehla po necelé půlhodině.
Ve 29. minutě Šimeček proměnil trestný kop ve slávistické vedení - 1:0.
Ve 35. minutě boleslavský brankář Knobloch zmařil šanci Hurkovi. Na druhé straně brankář Slavie Hrubeš měl o poznání méně práce při nepřesných střeleckých pokusech boleslavských fotbalistů.
Ve 39. minutě obléhání a ostřelování Knoblochovy branky završil úspěšnou trefou Prošek - 2:0.
Ve 42. minutě slávistický kanonýr Šimeček z dobré pozice netrefil branku.

Druhý poločas začali Boleslavští aktivně, ale nevyužili výhody rohového kopu a další nadějně se rozvíjející akce skončila ofsajdem. V 50. minutě střílel tvrdě a neúspěšně slávistický Čermák. V 56. minutě po slávistické kombinační akci zleva vystřelil Vondráček, ovšem brankář Knobloch byl u tyče včas.
V 60. minutě pronikl Herc na kraj boleslavského trestného území a z jeho centru přesně hlavičkoval Hurka - 3:0.
V závěrečné čtvrthodině se sice Boleslavští s větším úsilím a úspěchem tlačili k soupeřově brance, ale bez gólového efektu. V 80. minutě si Knobloch poradil s Červenkovou střelou a podobně se na opačné straně hřiště dařilo Hrubešovi při boleslavských zakončeních.

Sestava FK Mladá Boleslav U21 proti Slavii: Knobloch - Camara, Rolko, Šťastný, Šimek (61 Suk) - Honc, Baster (68. Eliáš), Mehanovič, Mižič (75. Šulc) - Horák (46. Synek), Skořepa (84. Tvrzník).

Sestava SK Slavia Praha U21: Hrubeš - Smolák, Zákostelský, Čepelák, Nitrianský - Hurka, Šimeček (65. Veselý), Hrubý (24. Červenka), Bazal (28. Herc), Prošek (68. Zámečník) - Vondráček (78. Žák).

Góly: 29. Šimeček, 39. Prošek, 60. Hurka

ŽK: Baster

Rozhodčí: Zadinová - Ratajová, Hasíková

Ve zbývajících třech kolech Juniorské ligy hraje boleslavský tým dvakrát doma a jednou venku:
Pondělí 27. května od 15 hodin FK Mladá Boleslav U21 - FK Dukla Praha U21
Čtvrtek 30. května od 15 hodin FK Mladá Boleslav U21 - FC Hradec Králové U21
Pondělí 3. června od 16 hodin SK Sigma Olomouc U21 - FK Mladá Boleslav U21

Fanshop banner