Do Chomutova v co největším počtu
Klub

Do Chomutova v co největším počtu

Redakce

Ve finále poháru České pošty bude mladoboleslavské fotbalisty povzbuzovat modrobílá lavina více než pěti set fanoušků. Poslední zájemci mají ještě dnes šanci se přihlásit o vstupenky.

Autobusy s boleslavskými fandy odjíždí z Městského stadionu v pátek 17. května v 17 hodin a všechny účastníky fotbalové výpravy žádáme, aby se dostavili už v 16,30 hodin pro včasnou distribuci vstupenek. Před odjezdem bude možnost zakoupit si speciální finálové tričko za 100,- Kč, neboť modrobílá invaze spočívá v tom, že teprve ten, kdo má dres, šálu, triko a čepici, je pořádně v hledišti vidět. Pro členy Blue&White budou trička zdarma.

"Musím přiznat, že jsme nadšeni z velkého zájmu boleslavských fanoušků, kteří chtějí s týmem do Chomutova vycestovat a povzbudit je přímo na stadionu. Dnes již máme bezmála pět set rezervací na vstupenku. A šance na rezervaci je ještě dnes ve fanshopu od 13 do 16 hodin. Ve více než stoleté historii FK Mladá Boleslav jde o třetí příležitost získat prestižní trofej a zapsat se do bohaté historie českého fotbalu. Jsme proto rádi, že fanoušci si tuto šanci uvědomují a chtějí stejně tak jako před dvěma lety, být přímo u toho. Věřím, že na stadionu v Chomutově budou hodně slyšet a taky vidět, že každý, kdo pojede na finále, pojede v našich klubových barvách, tedy že nás opravdu čeká modrobílá invaze do Chomutova. Na závěr připomenu, že autobusy odjedou z Městského stadionu v pátek v 17 hodin a sraz je v 16,30 hodin," zdůraznil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Fanshop banner