Boleslav čelí novému přívalu zranění
Klub

Boleslav čelí novému přívalu zranění

Redakce

Při setkání s novináři po vysoké prohře na Spartě si boleslavský trenér Ladislav Minář posteskl nad množstvím hráčských absencí. „Chybělo nám šest hráčů základní sestavy," řekl.

Boleslav se musela obejít bez zraněných Jarolíma, Magery, Dosoudila, Mareše, Kysely a disciplinárně potrestaného Johany. Chyběli i dlouhodobí marodi Janíček, Brunclík a Rolko. A aby nebylo zdravotních potíží málo, tak utkání na Spartě nedohráli Chramosta se Ševinským. Chramosta si stěžoval na bolest v operovaném kolenu a Ševinský si natáhl stehenní sval.
„Měli jsme před zápasem problémy, jak dát dohromady obranou čtyřku a chyběli nám i další hráči, proto jsme nebyli proti Spartě v takové síle, jak jsme si přáli. První půlku až na gól do kabiny jsme měli pod kontrolou. Do druhé půlky jsme ještě vstoupili aktivně a za rozhodující považuji druhý gól a nucené vystřídání zraněných Chramosty a Ševinského. Po třetím obdrženém gólu bylo utkání už rozhodnuté. Závěr a konečný výsledek je pro nás nepěkný," řekl boleslavský trenér Ladislav Minář.
„Zranění nám samozřejmě komplikuji přípravu na pohárové finále. Máme necelých pět dnů, abychom se dali dohromady. A my se dohromady dáme a pohár vyhrajeme," dodal odhodlaně Ladislav Minář.

Sparťanský kouč Vítězslav Lavička zářil spokojeností: „Pro nás se zápas rozjížděl nervózně a ztěžka, skončil však s lehkostí, radostí a v euforii. Hodně nám pomohla Lafatova branka na konci poločasu."

Fanshop banner