Přidejte se k modrobílé invazi do Chomutova
Klub

Přidejte se k modrobílé invazi do Chomutova

Redakce

Finále poháru České pošty FK Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav se hraje v pátek 17. května 2013 od 20,15 hodin v Chomutově. Ve více než stoleté historii FK Mladá Boleslav jde o třetí příležitost získat prestižní trofej a zapsat se do bohaté historie českého fotbalu.

Pořadatelem je FAČR a utkání se uskuteční na neutrálním hřišti. Zájezd na pohárové finále do Chomutova pro příznivce mladoboleslavského fotbalu pořádá FK Mladá Boleslav. Boleslavští a jablonečtí fotbalisté se utkají o druhou nejdůležitější trofej tuzemského fotbalu a o účast v předkole Evropské ligy.

FK Mladá Boleslav připravil pro své fanoušky speciální akci týkající se registrace vstupenek na finálové utkání. Ta bude probíhat od pondělí 13. května do čtvrtka 16. května ve fanshopu na Městském stadionu, vždy od 13 do 16 hodin. Prvních pět set fanoušků, kteří se přijdou zaregistrovat, mají veškeré náklady spojené s účastí na finálovém utkání zdarma, což znamená vstupenku a cestu do Chomutova a zpět. Zároveň se mohou ve fanshopu přihlásit k autobusovému zájezdu. Vstupenky budou předány při odjezdu autobusů z Městského stadionu, který je naplánován na 17,00 hodin. Cena vstupenky a výjezdu na utkání po vyčerpání pěti set zaregistrovaných fanoušků je stanovena částkou 150,- Kč.

„V klubu si velice dobře pamatujeme, jak početná skupina fanoušků přijela před dvěma lety do Jihlavy, kde FK Mladá Boleslav získala tuzemský pohár. Byl to neuvěřitelný zážitek být u toho. Proto chceme nabídnout naším fanouškům možnost přítomnosti na utkání, které se může zapsat do historie klubu. Přáli bychom si, aby za týmem odjel co největší počet fanoušků v modrobílých barvách," dodal manažer komunikace Jiří Koros.

Fanshop banner