Z remízy byl Minář zklamaný a Grmela spokojený
Klub

Z remízy byl Minář zklamaný a Grmela spokojený

Redakce

Oba trenéři se shodli, že první poločas fotbalisté předváděli málo hodnotnou hru, která se zlepšila až ve druhém poločase.

„První poločas obě mužstva předváděla velmi podprůměrný a slabý fotbal, nemá cenu ho ani hodnotit. Brno jen nakopávalo míče a nám v protiútocích scházela kvalita," řekl na úvod hodnocení remízového utkání boleslavský Ladislav Minář.
„Po inkasovaném gólu se kvalita naší hry zlepšila a podařilo se nám vyrovnat, když jsme hráli na tři obránce. Naším cílem bylo v Brně urvat tři body. Zisk jednoho bodu nám nic v tabulce neřeší. Proto jsme vůbec neuvažovali, že se budeme šetřit na středeční pohár se Spartou. Změny, které jsem v sestavě provedl, byly vynucené zdravotními problémy," dodal Minář. Brněnský Ludevít Grmela přiznal respekt ze soupeře a spokojenost s bodem: „Věděli jsme, že je Boleslav nepříjemný soupeř z vrchu tabulky a i když jsme první poločas byli aktivní, tak jsme byli nepřesní. Oboustranně to byl nezajímavý fotbal. Na začátku druhého poločasu Frejlachova branka změnila tempo a styl hry. Zvedlo nás to, ale i Boleslav a fotbal už byl koukatelný. Bod je pro nás zasloužený a buďme za něj rádi, pro naši záchranu v lize je důležitý."

Fanshop banner