Jedeme dvakrát na Spartu
Klub

Jedeme dvakrát na Spartu

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav pořádá pro fotbalové fanoušky zájezd k odvetnému utkání Poháru České pošty ve středu 8.5. od 17,15 hodin a zájezd k utkání 27. kola Gambrinus ligy v neděli 12.5. od 19 hodin AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav.

Přihlášení účastnící fotbalové výpravy do Prahy se sejdou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu za hlavní vstupní branou, kde budou přistavené autobusy. Jednotná cena pro fanoušky je 130,- Kč (členové fan clubu platí zlevněnou taxu 100,- Kč). V ceně je zahrnuta doprava z Mladé Boleslavi do Prahy i zpět a vstupenka na pohárové a ligové utkání.

Platící fanoušek si může vzít jednoho rodinného příslušníka (manželku, dítě do 15 let), za kterého zaplatí poloviční cenu, ale je nutné jej nahlásit předem z důvodu rezervace počtu sedadel v autobuse.

Uzávěrka přihlášek na pohárové utkání je ve středu 8. května ve 12 hodin. Odjezd autobusů v 15,45 hodin (sraz v 15,30 hodin) z mladoboleslavského Městského stadionu.

Uzávěrka přihlášek na ligové utkáníje v pátek 10. května ve 12 hodin. Odjezd autobusů v 17,15 hodin (sraz v 17,00 hodin) z mladoboleslavského Městského stadionu.

Bližší informace obdržíte u Jana Pažouta na telefonu 777 313 404 , nebo prostřednictvím emailu na adrese jan.pazout@centrum.cz - heslo Sparta

Fanshop banner