Hůlka a Hodač reprezentovali proti Polsku
Klub

Hůlka a Hodač reprezentovali proti Polsku

Redakce

Reprezentační družstvo Česko U18 v dubnu prohrálo dvě přátelská utkání s polskou reprezentační osmnáctkou. Byli u toho dva mladoboleslavští fotbalisté - Lukáš Hůlka a Štěpán Hodač.

Úterý 16. dubna v Kedzierzyn Kožle: Polsko U18 - Česko U18 1:0. Sestava ČR U18: Krásný - Kadlec, Ševčík, Hůlka, Kratochvíl - Prosek, Matěj (81. Richter) - Hodač (58. Matoušek), Půda (58. Michna), Jene (58. Holzer) - Janečka (65. Kurušta).
„Bohužel musím konstatovat, že jsme zaostávali v individuálních dovednostech, v polském dresu byli čtyři nadprůměrně technicky vybavení hráči, bohužel my jsme s tímto měli po celý zápas problémy. Pro nás byl zápas i testem nových hráčů, které jsme měli možnost vidět v mezinárodní konfrontaci," řekl český trenér Josef Csaplár.

Čtvrtek18.dubna v Opavě: Česko U18 - Polsko U18 1:2. Sestava ČR U18: Švec - Kadlec (83. Hodač), Ševčík, Hůlka, Kratochvíl - Prosek, Michna (65. Funda), Richter (75. Půda) - Matoušek, Kurušta (45. Janečka), Holzer.
"Utkání bylo kvalitativně o třídu lepší než to první. Bohužel hodně ho ovlivnil začátek, kdy jsme inkasovali dvě laciné branky. Oproti prvnímu utkání jsme se výrazně zlepšili herně, v nasazení, agresivitě, osobních soubojích, rozhodla však hra v pokutových územích. S tímto výběrem nás v květnu čeká poslední akce, kdy se zúčastníme turnaje v Portugalsku, poté již hráči přejdou do kategorie U19," uvedl český kouč Josef Csaplár.

Zdroj oficiální web FAČR www.fotbal.cz

Fanshop banner