Proti obhájci titulu téměř v plné síle
Klub

Proti obhájci titulu téměř v plné síle

Redakce

Utkání 25. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec se hraje v neděli 28. dubna 2013 od 18,05 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu a Boleslavští budou téměř kompletní.

Z mladoboleslavského kádru nemá pro tento duel nikdo disciplinární stop. Dvouzápasový trest si už odbyl Radek Dosoudil. Čekateli na jednozápasový distanc za čtvrté napomínání jsou Jasmin Ščuk, Matej Sivrič, David Jarolím a Jan Štohanzl, neboť všichni z této čtveřice mají na svých kontech po třech žlutých kartách.
Ze zdravotních důvodů jsou mimo hru pouze Tomáš Janíček, jenž je v rekonvalescenci po únorové operaci levého kolena a pravděpodobně i Jakub Synek, který doléčuje zranění po otřesu mozku z utkání Juniorské ligy v Příbrami.

Do plného tréninkového procesu už naskočili nedávní marodi Jan Chramosta, Ondřej Zahustel, Michal Smejkal, Adrian Rolko, Radek Šírl, Lukáš Opiela, Ondřej Kúdela, David Brunclík a Matej Sivrič. Ne všichni uzdravení hráči mají momentální formu pro prvoligovou bitvu, ovšem mladoboleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář je přesvědčený, že pro každého fotbalistu, kterého v neděli pošle na hřiště, bude největší motivací přirozená sportovní touha porazit úřadujícího mistra, který se momentálně veze na jarní vítězné vlně. „S Libercem nás čeká náročný a vyrovnaný souboj o důležité ligové body," míní Ladislav Minář.

Fanshop banner