Trenér Minář litoval, že Boleslav nedala třetí gól
Klub

Trenér Minář litoval, že Boleslav nedala třetí gól

Redakce

Na tiskovce po remíze Boleslavi v Olomouci byli oba trenéři, boleslavský Minář i olomoucký Pivarník zklamaní, že jejich mužstva nedokázala vyhrát a přišla tak o důležité body v boji o třetí místo v Gambrinus lize.

Ladislav Minář poznamenal, že pro nestranného diváka předvedli hráči zajímavý zápas se čtyřmi góly a dalšími neproměněnými šancemi. „Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, ve kterém jsme měli utkání pod kontrolou. Kdybychom dali třetí gól, tak by se ten zápas nejspíše definitivně převážil na naší stranu," řekl Minář. „Do druhé půle jsme šli s úkolem neinkasovat, bohužel se tak nestalo. Po prvním inkasovaném gólu začali hráči zmatkovat a Olomouc byla lepší a zaslouženě vyrovnala. Pro ni byl důležitý příchod Plška, který do její ofenzívy přinesl kvalitu," dodal Minář.
I když remíza z Olomouce s aktuálně čtvrtým týmem Gambrinus ligy má nespornou hodnotu, Mináře ztráta dvou bodů v nečekaně dobře rozjetém zápase hodně mrzela. „Remíza je asi spravedlivá, ale já budu zklamanější, než olomoucký kolega, protože při dvougólovém vedení jsme měli psychickou výhodu," povzdechl si mladoboleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář.

Olomoucký kouč Roman Pivarník při hodnocení nerozhodného utkání připomněl, že jeho mužstvo odstartovalo dobře. „Začali jsme aktivně, což potvrdila stoprocentní šance Ordoše, ale potom jsme bohužel inkasovali gól po centru ze strany, jako v předchozích dvou mistrácích se Spartou a v Brně a navíc dostali druhý gól po rohovém kopu, přestože hráči věděli, že Johana k přední tyči nabíhá. Od toho momentu jsme psychicky upadli a přestali hrát. Naši hru rozvrátil chaos. O přestávce jsem mužstvo povzbuzoval, aby začalo konečně hrát a v druhém poločase byla naše hra o mnoho lepší než před přestávkou. Konečnou remízu však beru jako naši bodovou ztrátu," řekl Roman Pivarník.

Fanshop banner