Poděkování za podporu charitativní akce Zelený život
Klub

Poděkování za podporu charitativní akce Zelený život

Redakce

Vážení, dovolte, abych všem zúčastněným klubům poděkoval za aktivní účast a podporu Zelenému životu, který byl spuštěn jako společný CSR projekt klubů během 23. kola Gambrinus ligy a Fotbalové národní ligy.

Během takzvaného Zeleného kola se mezi kluby podařilo vybrat finanční částku ve výši 104.000,- Kč určenou na pomoc Sportovnímu klubu vozíčkářů. Patronka našeho společného projektu Alena Šeredová akci prezentovala v sobotním televizním studiu České televize a v úvodu derby Sparta - Slavia.

Zvláštní poděkování patří klubům a hráčům, kteří se na celkové částce podíleli:

FK Mladá Boleslav 30.000,- Kč

AC Sparta Praha 19.000,- Kč

SK Slavia Praha 19.000,- Kč

FK BAUMIT Jablonec 10.000,- Kč

FK Teplice 10.000,- Kč

realizační tým AC Sparta Praha 10.000,- Kč

Václav Kadlec 6.000,- Kč

Zelený život však nekončí 23. ligovým kolem, naopak tímto okamžikem byl spuštěn. Kluby, které mají zájem připojit se do finanční sbírky na speciální auto pro Sportovní klub vozíčkářů, jsou vřele vítány. Ligová fotbalová asociace spolu s Alenou Šeredovou plánuje akci uzavřít s posledním jarním kolem a bude velmi pozitivním okamžikem, pokud ligové kluby mezi sebou dokáží shromáždit potřebnou částku na zmíněné speciální vozidlo pro sportovní klub vozíčkářů.

Pro popisovanou charitativní akci pro Sportovní klub vozíčkářů vznikne speciální transparentní účet. Další informace o Zeleném životě i finanční sbírce můžete najít na internetové stránce www.zelenyzivot.net

S přáním Aleny Šeredové, aby fotbal pomáhal,
Jan Skýpala z Ligové fotbalové asociace

Fanshop banner