Trenér Minář: Měli jsme dát více gólů
Klub

Trenér Minář: Měli jsme dát více gólů

Redakce

Boleslavský trenér Ladislav Minář byl s vítězstvím nad Baníkem Ostrava spokojený a podobně jako jeho ostravský protějšek Martin Pulpit vzpomenul rozsáhlé hráčské absence zaviněné zraněními.

„Přáli jsme si vítězství po náročném období s poháry, které jsme táhli v jedenácti zdravých lidech, když jsme na lavičce měli hráče po zranění, kteří delší čas netrénovali a nehráli," řekl boleslavský trenér Ladislav Minář. „Z utkání s Ostravou jsem byl nespokojený jen s tím, že jsme nedali aspoň pět nebo šest gólů, šance jsme na to měli, ale bohužel jsme si skóre nevylepšili," dodal Ladislav Minář.

Ostravský kouč Martin Pulpit, který před téměř deseti lety působil v Mladé Boleslavi, si také posteskl, že musel v sestavě hodně improvizovat kvůli zraněním a disciplinárním trestům. „Mohli jsme možná uhrát lepší výsledek, ale první poločas jsme herně propadali. Domácí nás přehrávali ve středu hřiště, nepracovala nám dvojice Vašenda a Hable v záloze, ani obranná čtveřice. Po přestávkových přesunech v rozestavení nás ve druhém poločase už soupeř nepřehrával a dostávali jsme se i do brejků. Bohužel jsme měli velké procento zkažených přihrávek. Zápas v Boleslavi ukázal, že Droppa, který nehrál kvůli trestu za karty, je v současnosti pro Baník nepostradatelný a nenahraditelný," uvedl Martin Pulpit.

Fanshop banner