Proti Ostravě bez potrestaného Dosoudila
Klub

Proti Ostravě bez potrestaného Dosoudila

Redakce

V utkání 23. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava, které se hraje v pondělí 15. dubna 2013 od 18 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, bude v boleslavském týmu scházet vykartovaný stoper Radek Dosoudil.

V předchozím ligovém střetnutí na hradeckém Všesportovním stadionu byl Radek Dosoudil poosmé napomínaný žlutou kartou a to pro tohoto hráče znamená disciplinární trest na dvě následující mistrovská utkání, čili bude mimo hru proti Ostravě i v Olomouci.

Boleslavští budou nadále postrádat několik zraněných hráčů. S rozličně rozsáhlými zdravotními problémy se v týdnu před Ostravou potýkali Radek Šírl, Lukáš Opiela, Ondřej Zahustel, David Brunclík, Ondřej Kúdela, Michal Smejkal a Adrian Rolko. Naopak trenér Ladislav Minář už využívá uzdraveného útočníka Jana Chramostu.

Baník Ostrava má v těchto dnech na marodce Petra Soukupa a Jaroslava Starého, otazník visí nad startem Milana Baroše, který s poraněným lýtkem nedohrál domácí utkání proti Liberci.
Kvůli trestu za čtyři žluté karty nemůže hrát bojovník Lukáš Droppa, jenž v prohraném střetnutí s Libercem byl nejčastěji střílejícím ostravským fotbalistou.

Fanshop banner