Trenér Minář: Postoupili jsme zaslouženě
Klub

Trenér Minář: Postoupili jsme zaslouženě

Redakce

Odvetu pohárového čtvrtfinále se Slováckem v Uherském Hradišti označil mladoboleslavský trenér Ladislav Minář za průměrné utkání, ovšem postup Boleslavi do pohárového semifinále za zasloužený.

„Odveta byla ovlivněná prvním utkáním, které jsme vyhráli o dva góly a vytvořili si tak velmi slušnou pozici pro postup," řekl Ladislav Minář a poznamenal, že ve své kariéře zažil poprvé tak krátce po sobě tři utkání se stejným soupeřem. „Gól vstřelený v odvetě nám usnadnil pozici. I když jsme tentokrát neměli kvalitu v útočné fázi, předvedli hráči několik pěkných akcí, které bohužel nedotáhli. Slovácko si pořádnou šanci nevytvořilo. Do semifinále jsme postoupili zaslouženě," dodal Minář.

Slovácký trenér Svatopluk Habanec byl kupodivu s odvetou spokojený: „Odehráli jsme celkem rovnocennou partii s mladými v sestavě proti zkušené Boleslavi. V poli jsme byli fotbaloví, ale v ofenzívě si vypracovali jen tři pološance a to byl málo." Přiznal, že pro Slovácko je liga mnohem důležitější než pohár a proto nechal odpočinout zkušené hráče (např. Kuncl, Došek, Trousil, Melichárek), o které se navíc pokoušela viróza.

Fanshop banner