Spokojenost především s prvním poločasem
Klub

Spokojenost především s prvním poločasem

Redakce

V ligovém utkání proti Slovácku byl mladoboleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář spokojený především s prvním poločasem a také s tím, že se mužstvo střelecky prosadilo ze hry.

„Protože jsme dvě předchozí utkání prohráli a v Jihlavě navíc byli úplně jaloví, tak jsme chtěli v domácím utkání proti Slovácku tu šňůru nepovedených výsledků přerušit a naplno bodovat. Celý týden jsme intenzivně pracovali, abychom skórovali ze hry. Myslím si, že v prvním poločase se to projevilo. Kromě penalty jsme před druhým gólem měli dvě tři příležitosti, které jsme bohužel do gólu nedotáhli. Druhá půlka už nebyla taková, jako první. Soupeř hru zjednodušil a my neměli herní kvalitu srovnatelnou s první půlí, přesto jsme vyhráli zaslouženě," řekl Ladislav Minář k vítězství nad Slováckem.

Slováckého kouče Svatopluka Habance mrzela nejen prohra, ale i předvedený výkon: „V prvních pětačtyřiceti minutách hráči předvedli ustrašený fotbal, kterému chybělo všechno. Vypadalo to, jako kdyby jsme přijeli na Barcelonu a strachy ze soupeře zapomněli hrát fotbal. Boleslav zaslouženě vyhrála také díky našemu přístupu. Byla hodně v pohybu, hodně centrovala a střílela."

Svatopluk Habanec se při hodnocení utkání neubránil pokloně Davidu Jarolímovi, když řekl: „ Co dneska předvedl Jarolím, tak musím uznat, že je velkým hráčem. Boleslav má veliké štěstí, že ho má."
Boleslavský Ladislav Minář
na novinářskou výzvu, aby se vyjádřil k Jarolímově výkonu, reagoval: „Odehrál slušné utkání. Za výhru nad Slováckem nechci nikoho zvláště vyzdvihovat, byl to kolektivní úspěch a Jarolím k tomu přispěl." Minář dále prozradil, že o nasazení Chramosty se rozhodl dva dny před utkáním. „Už dva týdny trénuje s mužstvem všechno bez omezení, nyní je na něm, jak návrat na hřiště zvládne."

Fanshop banner