Prosadili se hlavně ve druhé půlce
Klub

Prosadili se hlavně ve druhé půlce

Redakce

Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase se boleslavští dorostenci prosadili v koncovce a soupeři nastříleli osm branek.

Utkání začalo naší převahou a již ve třetí minutě jsme zahrozili první šancí Fr?mmela, který však nedůrazně zakončil svůj nájezd na brankaře hostí střelou mimo branku. O několik minut později zakončoval Stránský, kterému nabil Fr?mmel, ale nemířil do černého a následná dorážka Vodháněla se také mezi tři tyče nevešla. Znovu Stránský byl u další boleslavské akce v roli nahrávače, ale jeho nabídka na zadní tyč Ladrovi opět minula branku Svitav. Tentýž hráč tentokráte vyslal za obranu opět Fr?mmela, ale ten znovu neúspěšně zakončuje. Hosty jsme téměř nepouštěli na naší polovinu, dobře jsme kombinovali uprostřed hřiště, ale v koncovce se nám nedařilo. Těsně před koncem poločasu nejprve Ladra střelou z hranice vápna nepřekvapil hostujícího brankaře, který jeho střelu vyrazil. Poté centruje Vodháněl na Kűhnela, ale ani on nemíří do branky. Nakonec jsme přeci jen branku vsítili, když Ladrův přímý kop z levé strany pohotově zakončil Marek - 1:0.
Hned na začátku druhé půle Ladra proměnil pokutový kop za faul na Dohnalíka - 2:0. Stejný hráč zvýšil z další rychlé akce na 3:0, když dorážel Dohnalíkovu střelu, kterou zastavilo břevno. Soupeře jsme v těchto chvílích opravdu nešetřili. O pět minut později předvedli parádní kombinaci Zabilanský s Dohnalíkem, ti si perfektně narazili ve vápně a prvně jmenovaný zvýšil na 4:0. Další úspěch přidal Ladra po odraženém míči - 5:0. V následné akci znovu Zabilanský po přihrávce Ladry - 6:0. Ladra si svou asistenci schoval i pro další gól, když jeho přímý kop usměrnil za záda svitavského brankaře Marek nechytatelným volejem - 7:0. Konečnou podobu výsledku dal Novotný, jehož střela z dvaceti metrů zapadla o tyč do sítě hostující branky 8:0.

Sestava: Roudnický - Toman (60´ Košek), Malý, Marek, Kopa - Kűhnel (65´ Vegricht), Stránský (40´ Novotný), Ladra - Vodháněl (40´ Šulc ), Fr?mmel (40´ Dohnalík), Zabilanský

Fanshop banner