Do Jihlavy až v pondělí
Klub

Do Jihlavy až v pondělí

Redakce

Nejbližší duel o ligové body Boleslavští hrají v Jihlavě až v pondělí 18. března od 17 hodin a bude to poslední utkání programu 20. kola Gambrinus ligy. Po něm následuje reprezentační pauza a další ligový zápas až na konci března doma proti Slovácku.

Po nepovedeném domácím ligovém utkání s Plzní nařídil trenér Ladislav Minář hráčům aktivní oddych. V tréninkovém programu FK Mladá Boleslav bylo pondělí 11. března volným dnem a následující úterý s individuální tréninkovou náplní kontrolovanou osobními sporttestry. Ve středu 13. března hráče čeká dvoufázová příprava a následně každodenní společné tréninky včetně víkendu 16.-17.3., neboť ligový mistrák hrají až v televizním termínu v pondělí 18. března v Jihlavě.

Po 20. kole bude mít Gambrinus liga přestávku, ve které sehraje reprezentace Česka dvě kvalifikační utkání pro MS 2014. Nejprve v pátek 22. března v Olomouci proti Dánsku a potom v úterý 26. března v Arménii.
V pátek 22. března od 17 hodin se na hřišti Městského stadionu v Mladé Boleslavi uskuteční mezistátní přípravné utkání jednadvacetiletých reprezentantů Česko U21 - Ukrajina U21.

Po reprezentační přestávce bude program Gambrinus ligy pokračovat 21. kolem, v případě mladoboleslavského týmu na domácím hřišti. Utkání FK Mladá Boleslav - 1.FK Slovácko se bude hrát v pátek večer 29. března, čili téměř tři týdny po předchozím domácím mistráku, a stejní soupeři se v rozpětí necelého týdne střetnou na mladoboleslavském trávníku opět, a to ve čtvrtfinále Poháru České pošty.

Fanshop banner