Trenér Minář měl z remízy smíšené pocity
Klub

Trenér Minář měl z remízy smíšené pocity

Redakce

Sportovní ředitel a hlavní trenér FK Mladá Boleslav Ladislav Minář nad remízou na Slavii nejásal ani nesmutnil. Ambicím jeho týmu by odpovídalo, kdyby si z Edenu odvezl plný bodový zisk. Bohužel se tak nestalo.

„Z utkání mám hodně smíšené pocity," pravil Ladislav Minář na úvod hodnocení nerozhodného utkání v pražském Edenu. „Do utkání jsme vstoupili dobře a mohlo to být ještě lepší, protože jsme měli zahrávat pokutový kop za hraní rukou slávistického obránce uvnitř vápna. Utkání by se vyvíjelo jinak. Ale penalta se nekopala a Slávie nás začala přehrávat, byla důraznější a při stálo párkrát štěstí. Po přestávce jsme se v důrazu soupeři vyrovnali a šli zaslouženě dovedení. Sportovně přiznávám, že Slavie měla více šancí a nezasloužila si prohrát. Ale protože jsme měli k vítězství blízko, tak mám z remízy smíšené pocity," pravil Ladislav Minář, který uznale hovořil o výkonu brankáře Millera. „Zachytal výborně, za remízu mu musíme poděkovat."

Slávistický trenér Petr Rada si dával hodně na čas a když už se mezi novináře dostavil, hlavu měl plnou starostí. „Je nepříjemné, že jsme nevyhráli. Věřil jsem, že proti Boleslavi smolnou sérii zlomíme. Šance jsme v první půli měli, bohužel jsme je neproměnili. Jsem zklamaný, že jsme doma nevyhráli."

Fanshop banner