Po půl roce srovnali celkové skóre
Klub

Po půl roce srovnali celkové skóre

Redakce

Boleslavští těsnou výhrou nad Příbramí srovnali celkové skóre aktuálního ligového ročníku na 20:20, když pasívní bilanci měli půl roku od loňského srpna.

Aktivní celkové skóre v dosavadním průběhu soutěžního ročníku 2012-13 měli boleslavští fotbalisté pouze jednou. A to po čtvrtém kole (5:4), když 18. srpna 2012 doma porazili pražskou Slavií 1:0. Načež prohráli v Plzni o dva góly a začali se propadat tabulkou, s čímž korespondovalo prohlubování celkového skóre do pasivní podoby. Teprve po sedmnáctém kole zásluhou výhry nad Příbramí 1:0 potřetí v ligovém ročníku skóre vyrovnali na již zmíněných 20:20. Před tím měli vyrovnané skóre jen dvakrát, po druhém (3:3) a po třetím kole (4:4) v loňském srpnu.
Boleslav je s dvaceti nastřílenými góly jedenáctým nejproduktivnějším týmem. Podobně na tom jsou slávističtí fotbalisté. Hůře jenom poslední čtyři mužstva Hradec Králové (17), Teplice (18), České Budějovice (15) a Příbram (12).
Boleslav s dvaceti obdrženými góly má pátou nejlepší prvoligovou defenzívu. Stejně gólů inkasoval Hradec Králové a méně jen vedoucí čtveřice Olomouc (16), Jablonec (17), Sparta (12) a Plzeň (12).

Fanshop banner