Trenér Minář: Byl jsem spokojený se všemi hráči
Klub

Trenér Minář: Byl jsem spokojený se všemi hráči

Redakce

Po těsné výhře nad posledním týmem ligové tabulky byl mladoboleslavský sportovní ředitel a trenér Ladislav Minář spokojený nejen s tříbodovým ziskem, ale i s bojovným projevem všech hráčů svého týmu.

„Nechci dělat chytrého, ale takový průběh prvního ligového mistráku jsem čekal," řekl Ladislav Minář na úvod svého hodnocení duelu Mladá Boleslav - Příbram 1:0. „Věděl jsem, že to bude velmi náročné utkání, úplně něco jiného než poslední příprava proti Budějovicím. V takových zápasech, jako byl ten proti Příbrami, je důležitý vstup do utkání. Nám se povedl herně velmi dobře, za čtvrt hodiny jsme mohli vést tři nula, ale nedali jsme ani jeden gól a potom už to bylo o vůli a morálce. Hráči to zvládli a jsem rád, že jsme vyhráli. Určitě jsme vyhráli zaslouženě," dodal Minář.
Na novinářský dotaz, jak byl spokojený s výkonem Davida Jarolíma, reagoval pochvalou celého týmu: „Byl jsem spokojený s každým hráčem a platí to i o Davidovi, který v rozhodujících momentech byl na správném místě. Jsem však přesvědčený, že s každým dalším utkáním půjde jeho výkon ještě nahoru."

Příbramský kouč Karol Marko přišel mezi novináře hodně zklamaný. „Mladá Boleslav má kvalitu a bezesporu patří mezi pět nejlepších mužstev Gambrinus ligy, ale pro nás je trpké prohrát na soupeřově hřišti jediným a ještě navíc vlastním gólem," pravil příbramský trenér. „Průběh utkání byl podle našich předpokladů. Mladá Boleslav je schopná hrát anglický styl fotbalu, na který má hráče. Mrzí mě, že když jsme na ně byli dobře připravení, prohráli jsme vlastním gólem. Taková prohra je opravdu moc trpká," zopakoval Marko důvod svého rozčarování.

Fanshop banner